Created By:
Jennie Paulsson
Collecting for:
Privatperson

Alex blev ett junibarn minns att det var Sverige och Danmark som spelade fotboll och jag låg inne på förlossningen och fick höra lite knasiga kommentarer av din moster och min kusin och " dem sa att jag skulle heja lite extra när svenskarna spelade fotbollsem att då kanske så du skulle bara pluppar ut." Minns även att min moster sa att " när hon hörde ctg:apparaten när jag lyssnade på dina hjärtslag så det lät som när Loke drack vatten". Åkte in den 12/6 i ett försök att sätta igång mig på torsdagen det hann bli några födslar under tiden i dessa fyra dagar den 15/6 2008 satte dem dropp på mig hela dagen tills dem tog beslutet att börja förbereda mig inför ett kejsarsnitt, kvällen började närma sig och det var inte långt kvar nu tills jag skulle få träffa dig för första gången. Det gick snabbt 20.11 den 15/6 kom du till världen och det tog endast två minuter du var det allra finaste jag någonsin har sett du var min lilla ögonsten. Du vägde 2844 födelselängd 45 cm ögonfärg mörkblå hårfärg brunt och ditt huvudrätt var 37cm. Jag var så lycklig kunde inte riktigt förstå att jag hade burit på dig i nio månader Alex du var så liten och det sötaste jag någonsin sett. Kärleken var helt magisk. Den bästa upplevelsen jag någonsin varit med om. Den första som besökte dig och såg dig det var din mormor du fick en jättefin snuttefilt och Bodys av mormor och morfar. Ditt första gosedjur det var en giraff. Ditt stjärntecken var en tvilling vädret på din första dag var mulet och regnigt. Såhär stod det i din babybok av nalle puh "ingen kan säga, ingen förstår var vinden kommer från, vart den går. Den kommer rusande fram med ett skratt. Vinden kan inte jag springa fatt. Skulle jag släppa draken jag har, följde den vinden nätter och dar. Sen om jag fann den, var det nu blev, skulle jag veta vart vinden drev, kunde berätta vårt vinden går. Men var den kommer ifrån ingen förstår".
Min ängel idag skulle du ha blivit 10 år
Idag ska ja ut och sätta blommor hos dig har fixat en ängel och en liten igelkott som ska sitta hos dig. Jag älskar dig jag saknar dig min lilla ängel min fina skatt Grattis på 10-årsdagen.
Idag startar jag en minnesgåva för dig som startar idag 15/6 till den 15/6-19 i ett helt år på min stora dag som har en verksamhet att dela ut en stor dag eller en resa till svårt sjuka barn och som jag gladeligen är även en stolt månadsgivare till och tycker att dem. Gör ett fantastiskt underbart jobb.
Idag ska din dag och studenten firas med glädje och kärlek en vacker dag så kommer vi att mötas igen du sitter säkert i himlen och tittar ner på dina nära och kära älskar dig Alex puss och kram din mor ❤❤❤❤🎂🌼🇸🇪
Donate

1,200 kr
Collected

80% 1,500 kr

5
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Jennie Paulsson Jennie Paulsson Donated 100 kr

 • Sara Zachrisson Min Stora Dag
  Tack Jennie för dina fina ord och för att du tänker på Min Stora Dag, vi tänker på dig också och din lilla ängel <3 Varma kramar från oss på kansliet
 • Jennie Paulsson Jennie Paulsson Donated 200 kr

 • Pauline Paulsson Pauline Paulsson Donated 300 kr

  Till minne av vår lille ängel 😇❤️ Mormor o morfar

  Jennie Paulsson Jennie Paulsson: Tack för donationer till min stora dag ❤
 • Maria Modee Maria Modee Donated 100 kr

  Jennie Paulsson Jennie Paulsson: Tack så mycket för donationer till minne av Alex 👼😍❤
 • Jennie Paulsson Jennie Paulsson Donated 500 kr