IBF Örebro utveckling är stolt Sportkompis till Min Stora Dag

Donate
Created By:
Henrik Axling
Collecting for:
Min Stora Dag

IBF Örebro utveckling är stolt Sportkompis till Min Stora Dag

Vi i Örebro Innebandy utveckling är Stolta att blivit utvalda som en av Idrottsföreningarna i Sverige att vara sportkompis till MIN STORA DAG. En organisation som uppfyller sjuka barns drömmar. Min Stora Dags vision är att alla barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag, det vill vi hjälpa till med.

Vi i föreningen vill givetvis stötta detta genom att sprida medvetenheten om organisation varför vi till säsongen 2019/2020 kommer spela med loggan på våra matchställ o inga andra sponsorer.

Vi kommer samla in pengar via våra sponsorer, på våra hemma matcher och erbjuda målsponsorer där alla kan vara med o bidra till en god sak för hela föreningen o insamlingen.
Ungdomarna i föreningen kommer få arbeta 1-2 dagar per år där pengarna vi tjänar kommer ges som bidrag, vi vill skapa en medvetenhet hos våra barn/ungdomar att alla inte har möjlighet till Idrott men att vi kan vara med o bidra till kul och nödvändiga dagar för barn som oftare åker till Sjukhuset än till träningen.
Donate

300 kr
Collected

1% 50,000 kr

1
Donations

256
Days left

Recent activity

  • Alexandra von Melen Min Stora Dag
    Välkommen till Min Stora Dag och varmaste tack för att ni hjälper oss att ge kraft till barn och unga som kämpar! Kram från kansliet <3
  • Henrik Axling Henrik Axling Donated 300 kr