Min BokRelease Den 27/5-2019 Av Min Bok JAG LEVER

Donate
Created By:
monica ek
Collecting for:
Privatperson

Min BokRelease Den 27/5-2019 Av Min Bok JAG LEVER

Jag har alltid älskat LIVET. En gång var jag som vilket annat barn som helst: nyfiket och tillitsfullt. Men de som stod mig närmast svek. Min uppväxt kantades av övergrepp som fick mig att tro att jag var värdelös. Som vuxen levde jag med män som misshandlade mig svårt och jag drabbades av Cancer tre gånger.
Mitt liv har varit en resa genom mörker och ljus. Jag har varit det svartaste helvete men också mött människors bästa sidor. Aldrig har jag givit upp och dessa ord har blivit mitt signum, GE ALDRIG UPP. Jag gjorde inte det.Jag är ett levande bevis på att allt går.
När jag hade min Bokrelease så hade jag långt innan dess bestämt mig för att vad jag än gör under mitt Företag, så ska jag ge tillbaka till livet och hjälpa.Så fort jag sålt 100 böcker så kommer en del alltid gå till organisationer som hjälper sjuka eller utsatta barn ungdomar och kvinnor i Sverige. Jag valde MIN STORA DAG som min första organisatio, pga att jag vill hedra en tjej som ligger mig varmt om hjärtat och är en sann kämpe, liksom många andra barn och ungdomar är.
Jag vill FÖRST OCH FRÄMST TACKA alla Butiker som skänkte vinster till min lottodragning. Tack vare er och era fina vinster så bidrog ni till att alla mina gäster köpte lotterna. Tack till alla er som kom på min Bokrelease och köpte böcker. Nu har jag sålt över 100böcker
Donate

5,100 kr
Collected

102% 5,000 kr

3
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Alexandra von Melen Min Stora Dag
  Hej Monica,
  Varmaste tack för att du engagerar dig i Min Stora Dag och tack alla nu som gett gåvor, ni ger extra kraft till barn och unga i en tuff vardag!
  /Alexandra
 • Canan Sabuncu Canan Sabuncu Donated 50 kr

 • monica ek monica ek
  Jag försöker förlänga insamlingen ♥️🙏🏼
 • Elisabeth Hammarlund Elisabeth Hammarlund Donated 50 kr

 • Monicas Elpida Ek Monicas Elpida Ek Donated 5,000 kr