Våga ta klivet & utforska världen till ett barns glädje!

Donate
Created By:
Nathalie Synnövesdotter-Nordlund
Collecting for:
Min Stora Dag

Våga ta klivet & utforska världen till ett barns glädje!

Hej
Går fysisk funktionsnedsättning och kronisk smärta ihop med äventyr? Självklart! Jag är enormt viljestark och målmedveten äventyrare, inspiratör och fotograf. Jag kan ej springa men kan ju så himla mycket mer! Jag är inspiratör för andra att våga ta klivet trots sin motgångar

Mitt namn är Nathalie Synnövesdotter-Nordlund, är konstnär och äventyrare med en fysisk funktionsnedsättning som idag är aktiv inom bergsklättring, segling, havskajakpaddling, ridning/körning, cykling (lvg + mtb) e.t.c. Min barndom kantades av operationer, habiliteringar, återhämtning varvat med nya operationer till cirka 12 års ålder - jag föddes med dubbelsidig klumpfötter/PEVA. Jag missade mycket av det som barn behöver få göra - att leka och utforska sin omgivning. När jag var cirka 22 år fick jag trots min unga ålder svår artros i höger fot och har sedan dess kantats av flera steloperationer, infektioner, komplikationer och idag lever jag med kronisk smärta och fysisk funktionsnedsättning som gör att benen inte riktigt alltid fungerar som de ska.

Ingenting är omöjligt med vilja och målmedvetenhet kan du komma långt och jag vill gärna inspirera er att våga ge dig ut på fitt egna äventyr, stort och litet, det gäller ju bara att våga.

Tack för ditt bidrag som kan hjälpa barn att finna glädjen i vardagen så att även de kan få chansen att göra sina egna små äventyr trots sin sjukdom 😊.

Med varma hälsningar
Nathalie Synnövesdotter-Nordlund 🌱

Stöd mitt äventyr och följ mig på:
Instagram: https://www.instagram.com/synnovesdotter_adventure...
Facebook: https://www.facebook.com/N.Synnovesdotter/
Hemsida: www.synnovesdotter.n.nu

Recent activity

  • Nathalie Synnövesdotter-Nordlund Nathalie Synnövesdotter-Nordlund
    Tack så mycket för er gåva 🙂/Nathali
  • Anonymous User Anonymous User Donated 300 kr

    💪♀