Skapad av:
Elias Ellerström
Samlar in till:
Min Stora Dag
Hej đŸ‘‹đŸ»

Mitt namn Àr Elias Ellerström och jag Àr en livsglad tioÄring. Sommaren 2022 har jag tvÄ mÄl som jag vill nÄ, lÀs gÀrna vidare och förstÄ vad och varför jag vill nÄ de.

Alla brottas vi med nÄgonting genom livets gÄng, för min del har de varit att finna min vÀg framÄt i livet. VÄren 2021 fick jag mig egen diagnos, en ADHD diagnos. Jag har kÀmpat med mitt skolarbete och har mÄnga gÄnger haft en rejÀl uppförsbacke men med rÀtt verktyg har jag utvecklats och hittat min vÀg framÄt i livet.

Nu lagom till sommaren 2022 fick jag sjÀlv en upplevelse frÄn just min stora dag, dÀr jag sjÀlv ska fÄ uppleva nÄgot roligt.

Jag har dÀrför i samband med min vandring uppför Kebnekaises branta backar startat denna insamlingen för att just flera andra barn som har de tufft ska fÄ möjlighet till att uppleva min stora dag.

Sommaren 2021 samlade jag in 13.000kr till Barncancerfonden genom min insamling som jag hade nÀr jag försökte ta mig till högsta toppen pÄ Kebnekaise. Denna gÄngen önskar jag genom min vandring att bÄde ta mig till högsta toppen och samtidigt slÄ min förra insamling.

HjÀlp mig gÀrna genom att sÀnka en slant till min insamling.
HÀlsningar Elias Ellerström
Ge en gÄva
1 200 kr
9%
84 Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Min Stora Dag Givarservice Min Stora Dag
  Stort tack Elias för att du valt att stötta Min Stora Dag!
  Varma hÀlsningar frÄn kansliet, och lycka till. <3
 • Sandra Olsson Sandra Olsson donerat 300 kr

  Du Ă€r grym Elias, vi hejar pĂ„ dig!❀ /Hailey, Jason, Sandra och Simon

 • Anonym anvĂ€ndare Anonym anvĂ€ndare donerat 100 kr

  Jag hejar pĂ„ dig! Vet att du fixar detta utan problem❀

 • Tant Wiwi . Tant Wiwi . donerat 300 kr

  Denna killen! Wow sÀger jag bara. Inte nog med att han tÀnker bestiga Sveriges högsta berg, han gör dessutom en insamling för nÄgot fint! Jag hejar pÄ dig!

 • Therese GybĂ€ck Therese GybĂ€ck donerat 500 kr

  Elias min finna systerson. HjĂ€rta av guld du ser allla. Jag vet att ok du bestĂ€mmer dig för nĂ„got sĂ„ gör du det! Jag tror pĂ„ dig❀❀