Your Keychain UF:s insamling till Min Stora Dag

Ge en gåva
Skapad av:
Your Keychain UF
Samlar in till:
Skolor, studenter och UF-företag

Your Keychain UF:s insamling till Min Stora Dag

Vi är fem elever som går på ekonomiprogrammet, årskurs 3, på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping. I år är det äntligen vår tur att driva ett UF-företag och göra skillnad! Vår affärsidé är att sälja nyckelringar med kundens egen design på. Varje företag har säkerligen ett antal diverse mål som har med företagets utveckling att göra, men för oss syftar vårt mål till att stötta välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag.

Min Stora Dag bemöter barn med sjukdomar och diagnoser där lidande och operationer blir en del av deras vardag. Organisationen strävar efter att ge dessa barn styrka och lycka för att orka fortsätta kämpa.

En av oss elever som driver detta UF-företag har själv varit ett av de många barn som fått stöd av Min Stora Dag. Upplevelsen har varit oförglömlig och genomsyrats av kärlek, glädje och kraft, vilket gett motivationen att föra denna upplevelse vidare för andra utsatta barn.

För varje såld nyckelring kommer vi att skänka 5 kr till Min Stora Dag. Det behövs stora summor för att uppfylla önskningar till alla barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser men minsta lilla bidrag hjälper oss att göra det där lilla extra för att förgylla ett sjukt barns vardag.

Om du också vill vara med oss i arbetet att skapa skillnad för dessa små kämpar, är du välkommen att kontakta oss via vårt instagramkonto @youṛ_keychain_uf eller mejla oss på yourkeychain.info@gmail.com.Ge en gåva
745 kr
115%
12 Dagar kvar

Your Keychain UF donerat 625 kr

Senaste aktivitet

 • Anonym användare Anonym användare donerat 75 kr

  En gåva till Min Stora Dag i samband med försäljning under April :) Nu är företaget avvecklat och vi är så tacksamma att vi kunde hjälpa Min Stora Dag i sitt värdefulla arbete❤

 • Your Keychain UF Your Keychain UF donerat 150 kr

  En gåva till Min Stora Dag i samband med försäljning under Mars :)

 • Your Keychain UF Your Keychain UF donerat 45 kr

  En gåva till Min Stora Dag i samband med försäljning under Februari:)

 • Your Keychain UF Your Keychain UF donerat 210 kr

  Månadens gåva till Min Stora Dag i samband med försäljning under Januari är 55 kr, resten är en gåva från oss medlemmar:)

 • Your Keychain UF Your Keychain UF donerat 145 kr

  En gåva till Min Stora Dag i samband med försäljningen under December. God Jul och Gott Nytt År!

 • Your Keychain UF Your Keychain UF donerat 120 kr

  En gåva till Min Stora Dag i samband med försäljning under november

 • Isabella Limslätt Isabella Limslätt
  Varmt tack för att ni har valt att stötta Min Stora Dag under ert UF-år. Vi är oerhört tacksamma över ert fina engagemang och det värmer så fint att höra hur en Stor Dag får leva kvar och ge kraft och glädje i en tuff vardag. Vi på Min Stora Dag önskar er lycka till under ert UF-år! Kramar från kansliet. <3